Monday, March 28, 2011

Kakak Cantik Di Lebuhraya Pedas, Negeri Sembilan...

HI KC,

Klip video ini diambil di Kilometer 223 di kawasan Pedas, Negeri Sembilan. Khabarnya, si pemandu lori itu demam setelah merakamnya menggunakan kamera telefon bimbit. Diceritakan oleh ipar saya, lori yang dipandu itu telah rosak sekitar jam satu atau dua pagi di pinggir jalan. Apabila sedang menunggu bantuan datang, dia terlihat sesuatu yang berdiri di tepi jalan.

video

Terima kasih...


Salleh Hassan

TERIMA KASIH SALLEH...
Kami di MJ12 agak ragu2 akan kesahihan video ini dan tak salah kami, pernah menonton klip ini di YouTube. Sungguhpun begitu, kami ketengahkan klip ini sebagai sekadar satu hiburan saja. Tak perlu marah2 kalau anda rasa tertipu menontonnya...

26 comments:

ShaJah said...

hantu ada byg2 ke beb?

Hery said...

Ni tipu lah KC.....saya dah tengok crew2 dari mana punya production buat ni set....dorang pakai crane n tali halus.....youtube ada clip behind the scene...nak lobang tak agak2 ah ni pakcik Salleh Hassan.

encik atan said...

video nih aku denga...dkat kluang johor......

boii said...
This comment has been removed by the author.
boii said...

nak world pah pon agak2 la sikit.. nak step lori rosak jer..

Muhammad said...

KC, video ni tak salah production set filem Karak.

muun`s said...

ialah kc . ini tidak betul lah . saya pun telah tengok production ya buat cerita ini .

zat said...

yang ini video tipu...mereka2 tengah buat penggambaran cerita hantu

sp said...

video circulated since last year.
when the first car passed by it was swinging like a puppet on the string. anyway thanks for sharing.
mj12 rocks and i luv it. the dj makes it happening...

Lily said...

alah video nie mungkin tipu lah KC sebab saye ada dengar orang cakap "cut" at 0:15 .

Maria said...

kalau ader cut tuh namer nyer bedek lah.aperlahh

jaiayu said...

hahaha.. nie clip originally from youtube ah..

Wanita Emak said...
This comment has been removed by the author.
abd said...

nampak sangat patung.

fauza fever said...

so what klu tipu???cerita lain yg diorang post pun xsemua betul kot!!bluueekk....

SherinyaaRilvanyaa said...

Fake sey ni... dier ckp cut pas tu bende tu turun dah obvious video ni tipu...

Azizi said...

sebenarnya ini bukan hantu sebenar.saya ada menyaksikan video ini didalam youtube.hantu itu sebnrnya adalah manusia yang tengah shooting filem kat situ.so jangan ragu2 ok tntang vdeo ini.

RaDee"o"LoGy said...

adush kan nie dr scene filem..ku xsalah criter "momok jgn panggil aku"..agak2 lah nak tipu bro' bak malu jer....

missy.yuko said...

setau saya ini shooting untuk filem seram indonesia terowong casablanca... sebab saya ada tengok the making of filem tersebut . and memang mirip macam ni jugak . nonsense la pakcik buat cerita nih . heuheu :')

miezan hamizan said...

haha . nampak sangat tipu , siap ade cut lagy . tgah shooting lah . bukan ade hantu !!!

nasir hamzah said...

kalau sudi singgah blog saya, ada gak kisah2 seram berdasarkan pengalaman benar..

http://blognasirhamzah.blogspot.com/2012/04/misteri-orang-sebelah.html

ibrahim zainal said...

bukan nak percaya @ tak..tp klau kat tgh2 highway mlm2 buat ape nk shoot plk..da tu sorg2 plk tu..aku bukan nk ckp ape la..klau tempat2 kat malaysia ni plk tu tgh highway mlm2 mmg byk benda2 yg sudi dtg..sbb aku org malaysia aku tau ar beb..

Jettlee Hamid said...

sempoi gaun cik pon dua layer lagi....butik mana pi tempah...heheheheheee

akusukatengokcitekomedinseram..... said...

cik abg oi.....dah maksud mu cite karak tu betullaa ha..??? bleh je diorang shooting kat highway....fikir dlu sebelum berckp....jgn tau pandai ckp je...

akusukatengokcitekomedinseram..... said...

aq pun org malaysia laa...

art firr said...

sy pn da prnah tngok video ni. Mmg trtipu tpi tkde la smpai nk mara2 mcm user atas2 ni smue. -,-'' mcm wat2 bru mnonton je video ni pastu mara owg tu tk agak2. Sambal lebih ke ape ni ? .. Truk api ni mnyala klu ade dlm suatu majlis. XD baik2 hal kecik di prbesarkn. ***