Tuesday, June 21, 2011

APA NIE???!!



72 comments:

Dil said...

Ya Allah rambut panjang sapa nie? Ngeri.

fiqqqq said...

hahahaha dorang nk kacau kc !

KecyqPreston said...
This comment has been removed by the author.
Leeya said...

kc macam gamba rambut je...

reyloco said...

ya allah ya tuhanku!macam kakak punya rambot view belakang!adoiiii!

Furby Flurby said...

ya allah...sungguh menyeramkan sey...ist time tgk je terus the only thing saya boleh ingat adalah rambut kakak...

eViL GeNiUs said...

KC, nampak cam rambut paham2 jer lah... serammm bro... tapi like u said, ni mesti ada org main prank...

P.S. Skali pandang cam rambut SADAKO!

MJ12 hanya hiburan! Chillz bro...

KecyqPreston said...
This comment has been removed by the author.
Aida said...

siannn KC ... siapa yang buat ni hah ?? nak kena cubit kuat2 .. seram seyyyy ...

Myra[W]an said...

kc , mcm gambar laut sembawang je. haahahahaha

Afyan Zegna said...

baik tu kc..rambut pontianak kronik tu!!

azlie said...

Ish clear nye gambar rambut. Color printer?

IkA said...

Woah. Mesti ade orang kacau kc lah. :)

eViL GeNiUs said...

Gambar rambut brader BO!

kuzashi said...

nie rambut kuntilanak hahahaha

LaLa LyNaa PeRRy HaMilTon said...

tak segan ke kc tengok gamba tu.. hahaa.. =D

tashajip said...

Kc...itu penyapu lar.... jangan takot...sayalah razif setan...hehe

Mohd Firdaus said...

Macam rambut orang je kc......

zdean said...

lain macam aje pic tu...hehehe my first time joining the blog

Shaasyaa said...

Gbr rambut seiyy .. KC maybe one of ur frends segajer kacau kot .. nk tgk riatsi kc .. Seram peiyy gbr ..

irwvaz said...

kecoh ar haha ... sabar sabar jap lagi leh balik..

CheeryMe said...

Agaknyer dier baring pat scanner abih print gambar diri sendiri tak? hehehehhe.... jangan takot KC... Pape Pak Radin ader.. Heheeh... --Mamat

ah sot said...

Ni mcm rambut rambut ramli sarip uh k.c

izan said...

Kc saya rasa tu mcm rambut yg panjang - izan

Abd Qayyum said...

sabar kc. tade ape tuh. huhu

eViL GeNiUs said...

but lau nak kata rambut fatimah rockers, so STRAIGHT meh...

Rambut Fatimah rockers kat kusut masai...

Fikir-fikirkan lah....

Maybe pakai Herbal Essence shampoo tak? LOL!

norman.suradi said...

Tu org nk kacau je.... Jgn ingat apa...

Synyster Khai said...

kc,ini macam gambar rambut je...hehehe.

Nirvana said...

Real tu bro

Massaron said...

Abng Kc.. Ni macam rambut cik kak je.. Macam Kepala Penanggal pun Ya jugak.. Sekarang momok pun Dah super canggih pandai pakai printer.. hehehe. Anyway jangan risau ni pranks agaknye.

Wardha J. said...

hahaaaaa =)

hardy said...

Printer sy pon buat hal n kluar gmbar yg sme la kc.,seram mremang sey.!!

Zax aka Ayie said...

KC. don wory ar... Ada org prank. Hantu tau fotostate ke? Tak tau lah kalau hantu tu keterunan fotostate.... Mbm lagu Wings....Wakakaka

Synyster Khai said...

kc,ini macam gambar rambut je...hehe

Massaron said...

Hahahaha.. ;-)

Nirvana said...

Gurauan mlm tu je bro

zuhairiTheGamer said...

mcm rambut mak aku dari blakang lol!!

Hydra said...

Ini adalah permulaan. Jaga diri KC. Dia memang dah terlalu kurang ajar.

ChukyHakim said...

Kc serious apa dorang ckp mcm rambut cek pon and it's very clear gambar rambut perpuan..mashallah seram tengok

Azhar geb said...

ini real pny iklan shampoo...hahaha

Azhar geb said...

tu gambo kak pon antar spesel utk kc....baekkk punyeeee...heehhehehe

are F said...

saya arif dr malaysia sedang dgr abg kc dr radio online. sy nk g toilet terus x jd bila tgk gambar ni.. subhanallah..

zuhairiTheGamer said...

ahh seram arh tengok gambar nih!

Afiq's Dad said...

kc .. rehatkan mc12 buat seketika

Akuma_J said...

Ni gambar rambut...... cek kak nak testing printer baru lah jadi print rambut since takde bende lain bleh print.... hehehe.....

maddy_love_gd said...

KC kalau you enlarge gambar tu nampak dua mata
dan hidung(gambar muka).

D34DLY JJ said...

seram pe...

lulucatysdolly ? said...

haha .ni confirm confirm kene prankk dengan orang .Dan , KC , itu rambot cik kakk ! xDD

Ayu Wandira said...

Rambot palsu kot? xDD !

Nanie said...

eee....serram sei, KC cuba u sambung semua print-outs tu..mcm jig-saw puzzle,manalah tahu kan ada sesuatu yg ingin disampaikan, hee..hee, btw, anggaplah ini sebagai satu hiburan je, ok

Nanie said...

oh ya....satu lagikan, kalo selepas ni ada gangguan lagi, u tenangkan diri u sekejap dgn bacaan ayat2 suci, saya dulu sering diganggu jugak sampai dah lali..u kena kuatkan semangat u n b prepared KC, jgn takut, lwn je perasaan takut u

david villa handsome said...

cik pon!

Tengku Tengkujuh said...

ade la yg main2 tu... hantu mane pandai main printer...

david villa handsome said...

itu mmg cik pon...kalau tk itu bende apa?air???haha

a n a s t a s y e a said...

Dinding kayu .. betul kot !

anastasyea's latest post .. Anonymous | Mesej Serangan #OpMalaysia kedua

Ariff Budiman said...

salam kc
Ini rambut langsuir. Memang rambut dia panjang mengurai

Sheila said...

Alamak kc, ni macam gambar rambut cik kak je. Kalau tengok betul-betul macam nampak muka dia, ada shape dua lubang mata dan mulut tengah senyum. Sori kc ni mesti ada yang nak sabo kc tak. Hehehe...

Ezmani said...

Macam2 aje kerenah orang2 nie. Tak ade keje lain, asyik nak "menguji kesabaran" orang aje agaknya.

brobratblues said...

Salaam KC, mungkin dia nak tanya kat mana nak pi perm rambut tak? Nie sah kes kronik tersalah re-bonding!hehehe

nellyQyuhyun said...

rambut?????
ishhh ishh kronik2,,,

Nurin Adlina said...

KC, ini serramm niehhhh....

zahari said...

ini rambut manusia,kalau rambut cikpon ia kusut masai

Amyra said...

kc jgn takot..kami sntiasa ada dgn kc..igt ALLAH selalu..:)

shukry92 said...

heyy,,sy dari johor bahru,,mcm mana perasaan KC masa tengok gambar tu ek,,?
anggaplah ia sebagai satu hiburan,,hehehehee (:

Rozaiemy Rahman said...

ye la kc memang rambut cik pon nie

Zie said...

Tapi, tengok betul betul, macam ada bayangan mata...

saida said...

gambar rambut lepas gi salon

zuhairiTheGamer said...

eh seram ah mcm ade muke orang lah!

Azliah16 said...

rambot cik kak nie baru lepas rebonding kot . nampak mcm rambot penyapu pun ade . tapi betol i nampak mcm ade wajah kat rambot tuh . kronikkk ! walau ape pun KC take care & byk2 berdoa oke . :)

fendi said...

sayer rasa dier nk gi tunjok Sketch dier...hehehe

suriati said...

seram sey....

APEK said...

wah rebonding...gne jari pon bole...
ade org nk kne kn nie..tgk pon da tau